Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 27.10.2020.

Dnevni horoskop za 27.10.2020 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE&SAVJET

OVAN

LJUBAV: Možda je vrijeme da isprobate nekonvencionalniji pristup ljubavi i vezama, posebno danas. Obično ste suština stila i elegancije, ali možda ste zapeli negdje u toj kolotečini.

Pokušajte iz zabave obući drugačiju odjeću, promijenite stil i napravite jedan mali eksperiment, dotjerajte se i samo posmatrajte šta će se dogoditi. Vaša popularnost bi mogla porasti među suprotnim polom.

KARIJERA: Osjećate se dobro i stabilno, što Vam pomaže da se pomirite sa svim poteškoćama koje imate na poslu. Neprisutnost na radnom mjestu ovih dana takođe pomaže. Posmatrajući stvari iz druge perspektive možete vidjeti stvari dosta drugačije. Nema trikova. Shvatite stvari onako kako Vi želite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ako ste se juče usredsredili na zdravu rutinu, danas ćete možda osjetiti pomak u svemu tome. Sposobnost razumijevanja svojih osjećanja danas je izuzetno povećana, međutim, osjećate se i ambivalentno.

Kod Vas postoji tendencija napuštanja prakse kada ne dobijete odgovor u kratkom roku, ali to bi bilo jako glupo uraditi sada. Ako ste juče radili jogu, to je sjajno! Vježbajte ponovo danas.

Ako juče niste radili jogu ili radili bilo koju drugu fizičku aktivnost, onda gledajte da to promijenite danas. To je bilo juče, a danas je danas. Samo sada i u ovom trenutku možete raditi na promjenama za sutra.

BIK

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da svoju vezu istražite u novom svjetlu. Ako tražite ljubav, nemojte ići na mjesta na koja obično idete, jer ćete možda propustiti neke fantastične prilike na drugim mjestima. Bilo bi Vam bolje da posjetite mjesta koja imaju alternativni pogled na život ili se možda pridružite grupi koja je povezana sa duhovnim istraživanjem.

KARIJERA: Vaša brza, intenzivna energija u posljednjih nekoliko dana danas se usporava. Došli ste do određene brzine i od Vas se traži da pritisnete kočnicu. Ne borite se protiv ovoga. Umjesto toga, prihvatite činjenicu da je usporavanje brzine trenutno najbolje po Vas.

ZDRAVLJE&SAVJET: Današnja planetarna energija pomaže Vam u istraživačkom razmišljanju. Sposobnost prisjećanja na ranija iskustva ili ispitivanja tjelesnih problema pojačana je Vašom sposobnošću kritičkog mišljenja.

Ovaj aspekt pojačava naše najdublje emocije i bilježi svaku pohvalu i uvredu. Stoga, iskoristite ovaj aspekt da biste povećali svoju svijest o svom tijelu. Izazovan joga trening fokusiraće Vaš um i stvoriti prostor za pojavu nove svijesti. Ne forsirajte se već ostanite na putu kojim ste krenuli.

BLIZANCI

LJUBAV: Možda mislite da je promjena danas dobra za Vas kao i odmor. Ako je Vaša trenutna veza postala malo dosadna ili ste u padu energije, zašto je ne biste malo začinili uvođenjem nekih avantura. Napravite nekoliko stvari koje zaista vraćaju sjaj u Vašim očima. Izađite vani i zabavite se.

KARIJERA: Došli ste do većeg, jasnijeg usklađivanja sa samim sobom, a ovo Vam pomaže da donesete najbolje odluke u vezi sa svojim poslom. Prilagođeni ste vlastitim potrebama i ciljevima. Iskoristite ovo i nastavite sa povjerenjem u sebe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Današnja planetarna konfiguracija naglašava Vaša osjećanja. Ako pravilno postavite stvari na svoje mjesto, to Vam omogućava jasniji pristup u Vaš um. Krenite sa jogom, odmorom, vježbanjem i pažljivim odabirom hrane.

Dopustite sebi da znate šta trebate izbjegavati. Zatražite savijet od prijatelja kako biste mogli napredovati na svom putu. Važno je izbjeći svaku unutrašnju osudu. Svoje JA ne možete oporaviti ukoliko ste samokritični. Budite sami sebi najbolji prijatelji pružajući sebi bezuslovnu ljubav . Ne govorite ništa o sebi što ne biste rekli o prijatelju.

RAK

LJUBAV: Danas ćete imati priliku za romantičnu avanturu. Ako ste slobodni i tražite ljubav, onda imate više šansi, pogotovo ako ste u mogućnosti da idete u teretanu ili ako se bavite bilo kakvim sportskim aktivnostima. Obucite svoju najs-eksi opremu i prije nego što shvatite šta se dešava, imaćete na raspolaganju mnogo opcija za romanitčne susrete.

KARIJERA: Vaše raspoloženje je malo konzervativnije nego inače, i ovo je sasvim u redu. Nije trenutak da skočite u svaku priliku koju vidite. Umjesto toga, trebali biste na sve gledati kritičnijim okom. Odvojite vrijeme za prikupljanje činjenica i dobro razmislite o svemu prije nego krenete u akciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Što iskreniji možete biti prema sebi, to će Vam više šansi biti pruženo. Prepustite se izražavanju sumnji u vezi sa Vašom sposobnošću da slijedite i prije ćete pronaći pratioca sa kojim ćete vježbati čak i ako je to putem video poziva.

Otvoreno razgovarajte o svojim problemima sa hranom i postaćete upoznati sa pristupima i strategijama za koje bi Vam inače trebalo više vremena da naučite. Sve što držite unutra zbog straha od ismijavanja ili osuđivanja, vremenom će isplivati na površinu. Otkrićete, međutim, da će Vas istina osloboditi. Niste jedina osoba na svijetu koja nosi sa sobom ovakve probleme.

LAV

LJUBAV: Danas nećete toliko uživati u romantici ukoliko nastavite sa forsiranjem dosadnih, svakodnevnih stvari. Imaćete hrabrosti da obučete nešto izazovno i da ovaj dan pretvorite u dan za pamćenje. Iako ćete se zbog ovih misli možda malo povući u sebe, možete se predomisliti kasnije, kada određena osoba konačno nađe vremena da Vas pobliže upozna.

KARIJERA: Čvrsto, stabilno i prizemljeno raspoloženje će Vas obuzeti, pomažući Vam da sagledate svoju situaciju iz praktičnije perspektive. Sve informacije i razgovore možete filtrirati kroz vrlo razumnu retrespektivu, a to je neophodno za Vaš rast u poslovnom smislu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poravnanja planeta tokom sledećih nekoliko dana osvijetliće dijelove Vaše svakodnevne rutine i zdravstvene prakse na koje je potrebno obratiti pažnju. Čin otvorenosti za promjene je i neodoljiv i oslobađajući.

Imajte na umu da će Vam postepeno dodavanje malih promjena u svakodnevnu rutinu služiti na duže staze, prije nego što ćete pokušati prerano promijeniti se ili usvojiti ekstremne tehnike koje je preteško održavati.

DJEVICA

LJUBAV: Vaš najnekonvencionalni pristup učiniće Vas magnetski privlačnom osobom. Bez obzira na uzrok ili ideologiju, možete se kladiti da će se naći neko ko bi želio podijeliti ovaj put sa Vama. Izađite napolje i radite ono što volite,, radite ono što Vas ispunjava i oni koji su važni i vole Vas biće tu da Vam se pridruže. Ovo ste Vi u svom najboljem izdanju.

KARIJERA: Iskoristite svoju napetost u svoju korist. Neka Vas ova nelagoda podstakne da postignete nešto veće nego što ste ikad mislili da je moguće. Možete se duriti i ljutiti, ali to Vas neće odovesti nikuda u ovim teškim vremenima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vaše zdravstvene prakse su sjajan način da se ponovo povežete sa izgubljenim dijelovima sebe. Ono pedantno dijete koje je svake subote slagalo ladicu sa čarapama moglo bi se pojaviti u Vama dok čistite kuhinju nakon što ste skuvali ručak.

Ono dijete koje je po cijeli dan skakutalo se takođe može probuditi u Vama dok krećete se svojim svakodnevnim treningom. Kako se Vaša praksa jača, sjetite se da time obuhvatite sve aspekte Vašeg života. Prihvatanjem, a ne osuđivanjem postižemo cilj u potpunosti.

VAGA

LJUBAV: Ako ste u predanoj vezi, onda uzmite vremena da neke stvari napravite drugačije. Imaćete priliku zabaviti se. Nađite vremena za zajednički razgovor i od srca saslušajte ono što svako od Vas želi reći. Smijte se što više i ponovo pronađite onu iskru koja je u posljednje vrijeme možda bila malo uspavana.

KARIJERA: Vaš kreativnost je na zavidnom nivou, a Vi ste vrlo sigurni u svoj posao. Vaši umjetnički talenti istaknuće se u svakom Vašem zadatku. Ne ustručavajte se zanemariti mejlove i pozive kako biste se mogli u potpunosti koncentrisati na vlastite projekte.

ZDRAVLJE&ASVJET: Vaša budućnost počinje danas. Otvoren Vam je jasan put, pa se zapitajte šta želite za svoje zdravlje? Želite li ignorisati svoje tijelo dok ne dođe do zahtijevnijih medicinskih mjera?

Ili želite imati divno iskustvo njegovanja tijela i uma na preventivan način? Ako više volite ovo drugo, možda je vrijeme da uložite vrijeme u prave stvari, zdrave kulinarske emisije, holističku referencu ili knjigu o feng shuiju. Izbor je na Vama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Budite spremni za dašak romantike i avanture u svom životu. Očekujte neočekivano, a posebno se nemojte iznenaditi ako Vam se ponudi egzotična avantura. Ovo je vrijeme za širenje Vaših vidika, zato budite spremni otići sa svojim partnerom na daleka mjesta, čak i ako su samo zamišljena. Očekujte da će se Vaša veza promijeniti na bolje, a sigurno će se to i dogoditi!

KARIJERA: Ne pokušavajte žuriti sa odlukama. Umjesto toga, uzmite vremena za sebe i gledajte da dobro obavite svoj posao. U konačnici, kvalitet je daleko bolji od brzine. Zaslužićete najveće poštovanje i pohvale od svog tima, šefa ili klijenta sa kojima radite kada uspješno završite zadatak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Iskoristiti sumnju presudno je ako zaista želite promijeniti svoje zdravstvene navike na bolje. Teško je promijeniti stare navike i obrasce ponašanja! To je svakodnevni napor, a za stvarne promjene treba vremena.

Ako osjetite sindrom “jedan korak naprijed, dva nazad”, malo se razvedrite i fokusirajte se na pozitivno. Što se tiče zdravlja, najvažniji je Vaš osnovni stav. Imajte to na umu.

STRIJELAC

LJUBAV: Ako u svom ljubavnom životu uspijete razviti više avanturističkog duha i naučite biti malo eksperimentalniji, onda će Vam se možda vratiti snaga i volja. Bićete ohrabreni da na razigran i zabavan način podijelite svoja dublja osjećaja. Pokušajte zajedno raditi stvari koje inače ne biste radili. To bi moglo promijeniti vaš odnos na bolje.

KARIJERA: Došli ste do prekretnice na kojoj sada možete procijeniti svoj napredak u poslednjih nekoliko sedmica. Kritika ili pohvala drugih ljudi pomaže Vam da shvatite da li biste trebali napraviti pomak ili nastaviti istim putem. Budite otvoreni za savjete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vrijeme je da počnete razmišljati o tome koji su Vaši zdravstveni ciljevi. Ne postoji način da pogodite u srž problema ako ste unutar sebe u haosu. Pripazite da imate ono što Vam je potrebno kako biste mogli mirno razmišljati, odmornim umom.

Ako imate pristup zdravoj hrani, razmislite o dodavanju cvekle u svoje svakodnevne obroke, kao i paradajz i tamnozeleno povrće kako biste mogli očistiti jetru.

Najviše se fokusirajte na razvijanje navike blagog vježbanja koju možete raditi gotovo svaki dan. Vaš um bi mogao iskoristiti predah od trčanja u krug, a jedan od najlakših načina da to učinite je bavljenje fizičkim aktivnostima koje prijaju Vašem tijelu.

JARAC

LJUBAV: Partneri su danas u zanimljivoj fazi. Mogu postati metaforični, ideološki nastrojeni, ali i vrlo nekonvencionalni. Možda ćete otkriti potpuno novu stranu njihove ličnosti, dok ćete otkrivati neke zanimljive stvari o tome ko se zaista krije iza te maske. Izađite i radite zajedno neke nove i različite stvari koje će vas još više zbližiti.

KARIJERA: Budite kritičniji prema vlastitim idejama. Da, to je teško učiniti kad radite izolovano, ali mnogo puta Vas toliko uhvati uzbuđenje zbog novih ideja koje Vam padaju na pamet da ne možete razvrstati stvarnost od fantazije. Današnja energija pomoći će Vam da napravite ovu razliku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Jedan od najvažnijih dijelova odnosa sa vlastitim tijelom je osiguravanje odgovarajućeg odmora, kako tijela tako i uma. U posebno užurbanim danima kada se osjećate povučenim u mnogim stvarima, presudno je umiriti um prije nego što odete u krevet. Vruća kupka sa kapljicama lavande odličan je način postizanja mentalnog i fizičkog opuštanja.

VODOLIJA

LJUBAV: Očekujte promjene u Vašem odnosu sa partnerom, posebno u pogledu granica koje ste sami sebi postavili. Vjerovatno postoje određene stvari koje ćete raditi u paru, a neke nećete. Današnji dan donosi šansu da nadvladate svoja samo-nametnuta ograničenja i počnete zajedno istraživati nove dimenzije i nove mogućnosti za svoju budućnost. Usudite se proširiti svoj um!

KARIJERA: U skladnom ste položaju sa ljudima i okolinom ma gdje se sklonili. Događaji i komunikacija teku prilično dobro za Vas, a to pomaže u postavljanju osnova za izuzetan napredak i opšti uspjeh Vašeg preduzeća.

ZDRAVLJE&SAVJET: Davanje na značaju sumnji je nešto oko čega će Vam trebati pomoć. U svakom od nas postoji tendencija osuđivanja, pa s toga pokušajte biti ljubazni prema sebi kao što biste to učinili sa svojim najboljim prijateljem kad biste im održali kratku lekciju o ponašanju.

Dajte sebi slobodu da se prvo brinete o sebi, čime ćete biti bolje pripremljeni da pomognete drugima kad im neizbježno treba Vaša podrška. Svakodnevno se informišite o tome koja hrana je najbolja za Vas i Vaš režim vježbanja. Male promjene kojih se zapravo možete držati dugoročno će imati veći učinak na Vaše zdravlje od ogromnih promjena koje je preteško održavati.

RIBE

LJUBAV: Ako tražite ljubav, prva stanica danas bi Vam mogla biti Vaš garderober, što bi Vam koristilo da izbacite ili poklonite odjeću koju više ne želite nositi. Naći ćete se u potrazi za nekom novom i uzbudljivom odjećom, ali ne kupujte ništa zbog čega se nećete osjećati kao milion dolara. Promjena će učiniti mnogo razlika.

KARIJERA: Od Vas se traži da napravite važne poteze. Pređite preko svojih uobičajnih granica. Što više izlazite iz svoje zone komfora, to ćete više moći unovčiti divne resurse i mogućnosti dostupne kroz svoj profesionalni život.

ZDRAVLJE&SAVJET: Današnji planetarni aspekt bavi se Vašim snovima. Ako imate prijatelja ili poznanika Vodoliju, možda bi bilo dobro da im se obratite. Vjerovatno će razumjeti odakle dolazite ti snovi i pružiće Vam potrebnu podršku.

Ne zaboravite ponuditi ono što tražite. Ako Vam je, na primjer, potrebna pomoć u motivaciji, objasnite šta Vas je natjeralo da im se povjerite. Ovo će motivisati tu osobu da Vam pomogne i dobićete ono što želite iz tog odnosa.

Slični članci

Close