Lifestyle

ČOVJEK ZVANI LAŽ: Sve što radi, radi na tvoju štetu

Ovaj tip muškarca možeš najčešće sresti na Internetu, ali i u svakodnevnom životu. Uopšte ne znači da će te ovaj čovjek prevariti za novac, ali tvoje emocije će izigrati sigurno.

Ne možete ni da zamislite tragediju koja se dešava u životu jedne žene, uvučene u komunikaciju sa muškarcem koji folira da misli na nju, da je voli, da brine o njoj. Ponekad te namjerno namami u svoju mrežu, a ponekad se samo ponaša u skladu sa svojom prirodom. U većini slučajeva takav čovjek je vjerovatno traumatizovan od djetinjstva ili u kasnijem životu.

Ako budeš pokušavala da se izboriš sa njegovom traumom, taj čovjek će sve svoje probleme prebaciti na tebe. U početku on će biti šarmantan – veoma je dobar u tome. Privlači ga zdrava ličnost, a onda se zakači za tebe kao vampir kako bi se hranio tvojom energijom, svetlošću i pozitivom.

A znaš li šta će se poslije desiti: izvuće iz tebe posljednji atom snage i ti ćeš postati kao on -bjesna, zbunjena i nerazumljiva. Zagadiće tvoj život. Bježi od takvih lažnih muškaraca. Čim osjetiš da nešto ne štima dok pričaš sa njim, uključi rotaciono svijetlo u glavi i bježi.

Takav, na prvi pogleda zanimljiv lažljivac, je u stanju da te povuče na samo dno. I bez obzira kako takvog čovjeka zovu: narcis ili psihopata – on se ne može promijeniti, ali može da promijeni vas i to na gore, piše Stil.

BJEŽITE OD NJIH! ROĐENI U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA SU EKSTREMNO AGRESIVNI I NE MOGU DA KONTROLIŠU BIJES

OVAN: Rođeni u znaku Ovna spadaju u najagresivnije ljude jer su svjesni da ih taj gnjev može dovesti daleko. Ovnovi nisu zli ali, ako se upustite u neku raspravu sa njima, znajte da ćete izgubiti.

Njihova agresija je prirodna i obično ih koriste u dobre svrhe – na poslu, za razna napredovanja u životi.. Ako smatrate da ste previše mirni i da morate da se zauzmete za sebe, Ovan je prava osoba koju treba da pitate za savjet.

BLIZANCI: Pripadnici ovog znaka vole da sve bude po njihovoj volji, a ako ne bude tako – daće vam do znanja da nimalo nisu zadovoljni vašim odlukama. Uglavnom pucaju od samopouzdanja, ali ponekad i to može da dovede do ekstremne agresije.

Najčešće taj svoj gnjev koriste, kao i Ovan, u dobre svrhe, ali Blizancima neće biti važno koga će zgaziti na putu ka vrhu. Ne potcjenjujte njihovu sposobnost da budu veoma opaki i zli.

LAV: Ako neko voli da pravi planove, onda je to Lav. I, ako neko voli da svi znaju za njegove planove, onda je to baš Lav. Kod njega se sve vrti oko šanse. Ako ima šanse da postigne nešto za šta se prilika pruža jednom u životu, onda će to i učiniti. Agresija kojom Lav zrači služi da on dobije od života sve što misli da zaslužuje.

STRIJELAC: Strijelčevi su napadno puni samopouzdanja i otvoreni. Ljudi ih često opisuju kao agresivne, u nedostatku boljeg izraza.

Agresija ovog znaka ogleda se u tome što je u stanju da se uključi u bilo koju situaciju i priču – bio pozvan ili ne. Želi da se dobro provede i da sve zna i sve vidi. Pokušaće da pri tom nikoga ne povrijedi, ali biće mu teško da suzbije svoju agresiju.

Slični članci

Close