Kolumne

BURSAĆ; PRIPREMITE SE NA NOVE DEVEDESTE: ”Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored Emirove kuće i dernjaju se “SELITE SE”

Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa “četiri S” a pored je stojao i transparent na kome je pisalo “Pljevlja ne damo svetinje”.

Svi očekuju neke promjene nakon jučerašnjih izbora u Crnoj Gori, a o nekim “promjenama” se oglasio i Dragan Bursać na svom Facebook profilu. Naime Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa “četiri S” a pored je stojao i transparent na kome je pisalo “Pljevlja ne damo svetinje”.

Bursaćevu poruku sa Facebooka prenosimo u cijelosti:

– Ovo su Pljevlja u Crnoj Gori.

U njima živi Emir Pilav. Bošnjak i građanin Crne Gore. Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored njegove kuće i dernjaju se-SELITE SE!

I danas je počelo. Emir kaže:

“Sjedili smo u lokalu, normalno bez ikakvih problema. Kolone su prolazile sa fašističkim parolama i zastavama. Odjednom se zaustavilo vozilo, izašla su trojica iz kolone i napali nas fizički. Ja sam dobio udarac dok sam ležao na zemlji.”

Nakon toga završio je u hitnoj. Emir se plaši za svoju sigurnost, sigurnost svoje porodice i sugrađana koji ne pripadaju ljubiteljima četnika.

Pa se ja pitam, jel’ to onaj plamen demokratije što ga sinoć upališe litijaši? Jer, ako jeste pripremite se na nove devedesete, napisao je Bursać.

(SB)

Slični članci

Close