Crna hronika

PRIJETIO BOMBOM PA U POLICIJU DOŠAO S PROSTRIJELNIM RANAMA NOGU

Službenici PS Neum uhapsili su E.DŽ.(1981.) zbog sumnje da je ranio B.B. (1973.)  koji je u alkoholiziranom stanju i s nožem u ruci vlasnicima kuće koja se nalazi u Ul. Dalmatinska u Neumu prijetio da će baciti bombu, priopćio je MUP HNŽ-a na svojim internetskim stranicama. 

 

Naime, PS Neum u ponedjeljak navečer obratila se F.DŽ. (1950.) iz Neuma i prijavila da je pred kuću njezine kćerke, koja se nalazi u Ul. Dalmatinska, došao pijan B.B.(1973.) iz Neuma te da im s nožem u ruci upućuje prijetnje i da će baciti bombu. 

Na mjesto događaja odmah su izašli djelatnici policije i osobu B.B. doveli u policijsku stanicu gdje je primijećeno da ima prostrijelne rane na potkoljenicama obje noge. Spomenuti je prevezen u Dom zdravlja Neum odakle je upućen u SKB Mostar. 

U 23:45 sati, zbog osnova sumnje da je upotrebom vatrenog oružja nanio navedene ozljede osobi B.B., djelatnici policije su lišili slobode E.DŽ.(1981.). 

O svemu su upoznati tužitelj i Odjel krim. policije, te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, navodi se u priopćenju. 

Tagovi

Slični članci

Close